Lalach Aktiebolag

Skåne län

Information

Lalach Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Lalach Aktiebolag finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lalach Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Lalach Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Lalach Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Lalach Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vattenverksv. 1, 260 91, Förslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Landskrona arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Lalach Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lalach Aktiebolag har idag 556209-0034 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Jönsson, Lars Magnus -Santesson, Nils Jan Christer Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Lalach Aktiebolag

Bolagets skall bedriva handel med värdepapper samt annan härmed förenlig verksamhet.

I Lalach Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Santesson, Nils Jan Christer som är född 1944 och har titeln VD, Santesson, Nils Jan Christer som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Rasmusson, Leif Tommie Rogert som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jönsson, Lars Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlsson, Jakob Christian som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Lars Magnus som är född 1969 och har titeln SuppleantOhlsson, Johan Peter som är född 1966 och har titeln Suppleant, Santesson, Hilde Lillemor som är född 1946 och har titeln Suppleant, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln RevisorRedovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor.