Växt-Huset i Tullstorp Aktiebolag

Skåne län

Information

556212-0526 är organisationsnummer för företaget Växt-Huset i Tullstorp Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Växt-Huset i Tullstorp Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Landskrona som är den kommunen som Växt-Huset i Tullstorp Aktiebolag finns i.

Växt-Huset i Tullstorp Aktiebolag har varit registrerat sedan 1981-09-15 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Växt-Huset i Tullstorp Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

Växt-Huset i Tullstorp Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Landskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Växt-Huset i Tullstorp Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Växt-Huset i Tullstorp Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0418-20808 eller genom brev på följande adress:
Tullstorpsv. 92, 261 91, Landskrona

Bolaget skall driva produktion och försäljning av krukväxter och snittblommor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Växt-Huset i Tullstorp Aktiebolag och det är Törnerot, Sven Bertil som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Marie Elisabeth som är född 1954 och har titeln Suppleant, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Rosengren & Partners Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,