Hallanders El Aktiebolag

Skåne län

Information

556215-3741 är organisationsnummer för företaget Hallanders El Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hallanders El Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Landskrona som är den kommunen som Hallanders El Aktiebolag finns i.

Hallanders El Aktiebolag har varit registrerat sedan 1982-02-19 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hallanders El Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Hallanders El Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Landskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hallanders El Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna

Vill ni komma i kontakt med Hallanders El Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0418-430336 eller genom brev på följande adress:
Weibullsg. 25, 261 52, Landskrona

Bolagets verksamhet skall vara att bolaget skall utföra elinstallationer och delvis tillverkning av elektriska komponenter.

Det finns olika personer som har en koppling med Hallanders El Aktiebolag och det är Hallander, Lena Monika som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallander, Ola Peter som är född 1987 och har titeln Suppleant, Hallander, Tobias Inge som är född 1984 och har titeln Suppleant, Kjäll, Jan Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor,