Kronobryggan AB

Skåne län

Information

Kronobryggan AB är ett av många företag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som Kronobryggan AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kronobryggan AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Kronobryggan AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1982-03-16. Men sedan 1982-01-01 så har Kronobryggan AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Viktorshögsv. 30, 261 62, Glumslöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kronobryggan AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-70470.

Landskrona arbetar för att företag som Kronobryggan AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kronobryggan AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolagets verksamhet ska vara att förvalta fastigheter, utföra konsulttjänster inom byggverksamhet samt bedriva handel med teknisk utrustning för lantbruk och växtodling, entreprenadmaskiner samt båtar och bilar.

Firmatecknare för Kronobryggan AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kronobryggan AB och det är följande personer, Anderberg, Sten Gösta Roland som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Anderberg, Gunilla Britt-Marie som är född 1943 och har titeln Suppleant, Toresson, Hans Bertil som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kronobryggan AB är 556216-1959.