Revod Sweden AB

Skåne län

Information

Revod Sweden AB är ett företag som finns i Landskrona. I Revod Sweden AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Santin, Philippe Alexandre Raymond som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Santin, Philippe Alexandre Raymond som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Campion, Richard som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Mc Kay Jr, Raymond Thomas som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Schmidt, Joseph William som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Lindqvist, Bo Werner som är född 1950 och har titeln Delgivningsbar personKristensen, Curt Flemming som är född 1953 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Revod Sweden AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Revod Sweden AB på telefon 0418-54060.

Bolaget skall bedriva försäljning av värmeväxlar samt tillhandahålla finansiella tjänster och medelsförvaltning till koncernbolag ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Revod Sweden AB av bolagstypen Aktiebolag.

Revod Sweden AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Revod Sweden AB innehar ej F-skattsedel och Revod Sweden AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Revod Sweden AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Revod Sweden AB har 556218-4845 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.