Pema Bilservice Aktiebolag

Skåne län

Information

Pema Bilservice Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Pema Bilservice Aktiebolag finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Pema Bilservice Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Pema Bilservice Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Pema Bilservice Aktiebolag har funnits sedan och 1982-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Pema Bilservice Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tranchellsg. 35, 261 35, Landskrona men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0418-22370.

Landskrona arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Pema Bilservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Pema Bilservice Aktiebolag har idag 556219-3333 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Pema Bilservice Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med och förvaltning av värdepapper, äga och förvalta fastigheter samt utföra fordonsservice och därmed förenlig verksamhet.

I Pema Bilservice Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mathiasson, Thord Richard som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Mathiasson, Eva Camilla som är född 1963 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .