Rasmusson Ekonomi och Juridik Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva juridisk och ekonomisk konsultverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rasmusson Ekonomi och Juridik Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Landskrona så är Rasmusson Ekonomi och Juridik Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Landskrona arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Landskrona och i Skåne län. Redan 1982-12-14 så skapades Rasmusson Ekonomi och Juridik Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Rasmusson Ekonomi och Juridik Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Rasmusson Ekonomi och Juridik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1983-01-01

556223-4590 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Landskrona.

Just nu är Rasmusson Ekonomi och Juridik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Rasmusson Ekonomi och Juridik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0418-10050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lundstedt Rasmusson, Irene Lilian B -Rasmusson, Leif Tommie Rogert

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rasmusson Ekonomi och Juridik Aktiebolag är Rasmusson, Leif Tommie Rogert som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundstedt Rasmusson, Irene Lilian B som är född 1956 och har titeln Suppleant, Signäs, Olof Peter som är född 1955 och har titeln Suppleant, Jörgensen, Nina Hartung som är född 1966 och har titeln Revisor, Nina Jörgensen Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .