A.I.A. Accede Aktiebolag

Skåne län

Information

I Landskrona finns det ett Aktiebolag som heter A.I.A. Accede Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar A.I.A. Accede Aktiebolag i Skåne län. Landskrona är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

A.I.A. Accede Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1983-01-11 så har A.I.A. Accede Aktiebolag varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är A.I.A. Accede Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med A.I.A. Accede Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ottarpsv. 59, 261 92, Härslöv. Vi ni istället prata med A.I.A. Accede Aktiebolag så kan ni göra det på 0418-70546.

Bolaget skall bedriva försäljning av produkter & system samt tjänster för underhåll, tillståndskontroll, korrosionsskydd och därmed förenlig verksamhet. Ekonomi skall hantera administration, bokföring och aktieportfölj. Verksamhet externt indelas enligt följande: Korrosionsskydd: engineering, service anodiskt-katodiskt skydd med samarbetspartners och agenturprodukter inom området. Specialanoder av Mg mm: försäljning av system och produkter för katodiskt skydd av behållare och dylikt, i huvudsak levererade av Norsk Hydro Magnesiumgesellschaft mbH. Underhållsteknik och tillståndskontroll: försäljning av system, produkter, service, med samarbetspartners och agenturprodukter. Termografi med infraröd, IR-teknik: försäljning av produkter och system för temperaturmätning, imagning och värmesensorering, med samarbetspartners och agenturprodukter samt servicetjänster, utbildning och rådgivning inom området.k

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Berthagen, Leif Kenneth som är född 1949 och har titeln VD, Berthagen, Leif Kenneth som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Berthagen, Ann-Marie Gunilla som är född 1955 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

A.I.A. Accede Aktiebolag har 556223-9417 som sitt organisationsnummer.