Ekelunden AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva gruvprospektering, gruvverksamhet, mineral- analyser, handel och återvinning av metaller, handel med fastig- heter och tomter såväl inom som utanför Sverige. Handel med skogs- och jordbruksprodukter, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ekelunden AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Landskrona så är Ekelunden AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Landskrona arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Landskrona och i Skåne län. Redan 1983-01-27 så skapades Ekelunden AB och företaget är har F-skattsedel Ekelunden AB har haft det sedan 2006-04-20.

Ekelunden AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556224-6933 är organisationsnummret för företaget som finns i Landskrona.

Just nu är Ekelunden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Ekelunden AB så går det att nå dem via telefon på 0418-22190 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ekelunden AB är Ekelund, Bo Tommy som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekelöf, Joakim Drakbane som är född 1967 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor, .