Frögården i Landskrona Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Frögården i Landskrona Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Landskrona här finns det många olika Aktiebolag. Frögården i Landskrona Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Landskrona jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Frögården i Landskrona Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556226-3227.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0418-24610 alternativt besöka eller skicka post till Frögården i Landskrona Aktiebolag på följande adress Strandv. 204, 261 61, Landskrona.

Frögården i Landskrona Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Frögården i Landskrona Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Sjöbohm, Per Martin som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet skall bedriva handel med och förvaltning av fast egendom, värdepapper och konst, uthyrning av båtar, ekonomisk konsultation samt därmed förenlig verksamhet.