Quatro Invest Aktiebolag

Skåne län

Information

Quatro Invest Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Quatro Invest Aktiebolag finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Quatro Invest Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Quatro Invest Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Quatro Invest Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Quatro Invest Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Strandv. 204, 261 61, Landskrona men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0418-24610.

Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Quatro Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Quatro Invest Aktiebolag har idag 556227-3705 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Sjöbohm, Per Martin -Slage, Jan Folke är den som för stunden ansvarar för Quatro Invest Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med och förvaltning av fast egendom samt handel med hälsoprodukter och medicinska artiklar och därmed förenlig verksamhet.

I Quatro Invest Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Slage, Jan Folke som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöbohm, Per Martin som är född 1960 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .