Styckcentralen Holm AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Landskrona och Styckcentralen Holm AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Styckcentralen Holm AB är ett av dem. Statusen för Styckcentralen Holm AB är att Bolaget är aktivt.

Styckcentralen Holm AB är ett Aktiebolag och skapades 1983-04-18. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där företaget finns i jobbar för att företag som Styckcentralen Holm AB ska trivas.

Styckcentralen Holm AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Landskrona så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är styckning, förädling och handel med köttprodukter äga och förvalta fast egendom, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Styckcentralen Holm AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1983-01-01.

Idag är Styckcentralen Holm AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Styckcentralen Holm AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-411075.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Holm, Anders Reinhard -Holm, Marie Anette -Holm, Tove Madeleine.

De som är på något sätt har med Styckcentralen Holm AB är Holm, Anders Reinhard som är född 1963 och har titeln VD, Holm, Anders Reinhard som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Marie Anette som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Tove Madeleine som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Styckcentralen Holm AB har 556228-9131 som sitt organisationsnummer.