Jensen gas & motorteknik Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsult-, service- och utbildningsverksamhet inom gas samt handel med gasutrustning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jensen gas & motorteknik Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Landskrona så är Jensen gas & motorteknik Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Landskrona arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Landskrona och i Skåne län. Redan 1983-07-13 så skapades Jensen gas & motorteknik Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Jensen gas & motorteknik Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Jensen gas & motorteknik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

556231-8005 är organisationsnummret för företaget som finns i Landskrona.

Just nu är Jensen gas & motorteknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Jensen gas & motorteknik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0418-58545 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jensen gas & motorteknik Aktiebolag är Jensen, Sven Åke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Jensen, Ingrid Agneta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Jan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .