Querlegården Aktiebolag

Skåne län

Information

556232-5745 är organisationsnummer för verksamheten Querlegården Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Querlegården Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Landskrona som är den kommunen som Querlegården Aktiebolag finns i.

Querlegården Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-10-07 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Querlegården Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Querlegården Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Landskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Querlegården Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Querlegården Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0418-660393 eller genom brev på följande adress:
Saxtorpsv. 175, 261 94, Annelöv

Bolaget skall bedriva odling och vidareförädling av krydd- och medicinalväxter, tillverkning av livsmedel innehållande kryddor och kryddörter, publicistisk verksamhet pmfattande kryddor och kryddörter, tillverkning av bruks- och konstkeramik, juridisk och ekonomisk konsultverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Querlegården Aktiebolag och det är Hagbjer, Lars Gunnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagbjer, Ann-Marie Cecilia som är född 1948 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor,