Besam Export AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Landskrona och Besam Export AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Besam Export AB är ett av dem. Statusen för Besam Export AB är att Bolaget är aktivt.

Besam Export AB är ett Aktiebolag och skapades 1983-11-02. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där företaget finns i jobbar för att företag som Besam Export AB ska trivas.

Besam Export AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Landskrona så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fabrikation och handel med elektroniska, mekaniska och hydrauliska produkter till dörr- och portautomatik ävensom därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Besam Export AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Besam Export AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Besam Export AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-51000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Då styrelsen ska bestå av 4 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig..

De som är på något sätt har med Besam Export AB är Rosell Larsson, Carl Henrik Einar som är född 1964 och har titeln VD, Rosell Larsson, Carl Henrik Einar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Vargues Huerta, Juan Ramon som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hjalmarsson, Leif Arne som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Karlsson, Bo Evald Ronny som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Besam Export AB har 556235-7060 som sitt organisationsnummer.