Landora Färgindustri Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Landora Färgindustri Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Landskrona här finns det många olika Aktiebolag. Landora Färgindustri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Landskrona jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Landora Färgindustri Aktiebolag är momsregistrerat sedan1984-01-01 och har organisationsnummer 556236-0437.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0418-449880 alternativt besöka eller skicka post till Landora Färgindustri Aktiebolag på följande adress Sliperig. 1, 261 35, Landskrona.

Landora Färgindustri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Landora Färgindustri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Manderius, Gert Ingvar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Jibert, Ralph Kurt Anthony som är född 1953 och har titeln Suppleant . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av färgprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.