Syngenta Seeds International AB

Skåne län

Information

Syngenta Seeds International AB är ett företag som finns i Landskrona. I Syngenta Seeds International AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahl, Klas Einar som är född 1968 och har titeln VD, Dahl, Klas Einar som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Steinrücken, Gerhard som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Thomas, Daryl Lee som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Mouchard, Kerstin Anne-Marie som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Syngenta Seeds International AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Syngenta Seeds International AB på telefon 0418-437000.

Bolaget skall direkt eller genom annat företag bedriva växtför- ädling samt förökning, försäljning och köp av frö, utsäde och plantor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Syngenta Seeds International AB av bolagstypen Aktiebolag.

Syngenta Seeds International AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Syngenta Seeds International AB innehar ej F-skattsedel och Syngenta Seeds International AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Syngenta Seeds International AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Dahl, Klas Einar

Syngenta Seeds International AB har 556237-4255 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.