Skånehantverks Snickeri & Renoverings Aktiebolag

Skåne län

Information

Skånehantverks Snickeri & Renoverings Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som Skånehantverks Snickeri & Renoverings Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Skånehantverks Snickeri & Renoverings Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Skånehantverks Snickeri & Renoverings Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1984-02-17. Men sedan 1984-01-01 så har Skånehantverks Snickeri & Renoverings Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Citadellet 10, 261 31, Landskrona. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skånehantverks Snickeri & Renoverings Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-10400.

Landskrona arbetar för att bolag som Skånehantverks Snickeri & Renoverings Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Skånehantverks Snickeri & Renoverings Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva snickeri och renovering ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Skånehantverks Snickeri & Renoverings Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skånehantverks Snickeri & Renoverings Aktiebolag och det är följande personer, Örtegren, Bo Valter som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Örtegren, Eva Ingegärd som är född 1948 och har titeln Suppleant, Pankko, Jan Kalevi Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Skånehantverks Snickeri & Renoverings Aktiebolag är 556238-4783.