Setema Trading Aktiebolag

Skåne län

Information

I Landskrona finns det ett Aktiebolag som heter Setema Trading Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Setema Trading Aktiebolag i Skåne län. Landskrona är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Setema Trading Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1984-05-30 så har Setema Trading Aktiebolag varit registrerat och sedan 1984-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Setema Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Setema Trading Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Maltesholmsv. 107, 165 55, Hässelby. Vi ni istället prata med Setema Trading Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva handel med tekniskt isoleringsmaterial maskiner för industriellt bruk samt möbler. Förvaltning och uthyrning av industriutrustningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hirvonen, Markku Tuomas som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hirvonen, Seppo Olavi som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hirvonen, Ingrid Birgitta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Hirvonen, Ingrid Gunilla som är född 1957 och har titeln Suppleant, Leijonhufvud, Sten Johan Tagesson som är född 1944 och har titeln Revisor, Sten Leijonhufvud Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hirvonen, Markku Tuomas -Hirvonen, Seppo Olavi .

Setema Trading Aktiebolag har 556242-3367 som sitt organisationsnummer.