Protum Gas Aktiebolag

Skåne län

Information

Protum Gas Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som Protum Gas Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Protum Gas Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Protum Gas Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1984-07-06. Men sedan 1989-01-01 så har Protum Gas Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Järnvägsg. 1, 268 31, Svalöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Protum Gas Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-668320.

Landskrona arbetar för att bolag som Protum Gas Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Protum Gas Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva importagentur för gasanläggningar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Protum Gas Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Protum Gas Aktiebolag och det är följande personer, Varmedal, Ingrid Alma Maria som är född 1955 och har titeln VD, Varmedal, Ingrid Alma Maria som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Varmedal, Mathias Sebastian som är född 1980 och har titeln Suppleant, Persson, Per Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Nilsson, Tony Greger som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, NP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Protum Gas Aktiebolag är 556244-7747.