VVS Invent Landskrona Aktiebolag

Skåne län

Information

VVS Invent Landskrona Aktiebolag är en verksamhet som finns i Landskrona. I VVS Invent Landskrona Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fahlcrantz, Miroslav som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Fahlcrantz, Bibbi Birgit Maria M som är född 1940 och har titeln Suppleant, Tranebacke, Nils Bertil Lennart som är född 1967 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med VVS Invent Landskrona Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå VVS Invent Landskrona Aktiebolag på telefon 0418-435230.

Bolaget skall utföra projektering och bedriva handel inom VVS-branschen. Därtill skall bolaget bedriva värdepappershandel och därmed förenlig verksamhet.

Idag är VVS Invent Landskrona Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

VVS Invent Landskrona Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

VVS Invent Landskrona Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och VVS Invent Landskrona Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för VVS Invent Landskrona Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

VVS Invent Landskrona Aktiebolag har 556246-2837 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.