Matöppet i Landskrona Aktiebolag

Skåne län

Information

I Landskrona finns det ett Aktiebolag som heter Matöppet i Landskrona Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Matöppet i Landskrona Aktiebolag i Skåne län. Landskrona är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Matöppet i Landskrona Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1984-08-27 så har Matöppet i Landskrona Aktiebolag varit registrerat. Idag är Matöppet i Landskrona Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Matöppet i Landskrona Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Mellang. 79, 261 61, Landskrona. Vi ni istället prata med Matöppet i Landskrona Aktiebolag så kan ni göra det på 0418-25342.

Bolaget skall bedriva detaljhandel med livsmedel, partihandel med konfektion samt handel med aktier, obligationer och andra värdepapper samt därmed förrenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bengtsson, Rolf Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Ann-Louise Yvonne som är född 1964 och har titeln Suppleant, Askman, Maj Christina som är född 1949 och har titeln Revisor, Svensson, Jan Hasse Rudolf som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Askman, Svensson & Svensson AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Matöppet i Landskrona Aktiebolag har 556248-6125 som sitt organisationsnummer.