H.A. Holmberg Aktiebolag

Skåne län

Information

H.A. Holmberg Aktiebolag är ett av många företag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som H.A. Holmberg Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

H.A. Holmberg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

H.A. Holmberg Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1984-11-09. Men sedan 1985-01-01 så har H.A. Holmberg Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Övre g. 166, 261 61, Landskrona. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på H.A. Holmberg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-17362.

Landskrona arbetar för att företag som H.A. Holmberg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för H.A. Holmberg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva teknisk konsultverksamhet samt marknadsföring och försäljning av tekniska produkter för utrustning av fartyg samt säkerhetsbesiktningar av fartyg, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för H.A. Holmberg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till H.A. Holmberg Aktiebolag och det är följande personer, Holmberg, Hans-Axel som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Hans Peter som är född 1961 och har titeln Suppleant, Pankko, Jan Kalevi Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för H.A. Holmberg Aktiebolag är 556251-6301.