U.P. Lyft och Hanteringsteknik Aktiebolag

Skåne län

Information

556258-9332 är organisationsnummer för verksamheten U.P. Lyft och Hanteringsteknik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som U.P. Lyft och Hanteringsteknik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Landskrona som är den kommunen som U.P. Lyft och Hanteringsteknik Aktiebolag finns i.

U.P. Lyft och Hanteringsteknik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-04-10 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för U.P. Lyft och Hanteringsteknik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

U.P. Lyft och Hanteringsteknik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Landskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för U.P. Lyft och Hanteringsteknik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med U.P. Lyft och Hanteringsteknik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0418-10787 eller genom brev på följande adress:
Säby Skolv. 111, 261 91, Landskrona

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av verkstadsartiklar, handel med hälsoprodukter, djur och värdepapper, konsultationer inom tal- och specialpedagogik, musikterapi och musikundervisning, förlagsverksamhet samt äga och förvalta lös och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med U.P. Lyft och Hanteringsteknik Aktiebolag och det är Kjellsson, Karl Bertil som är född 1946 och har titeln Likvidator, Persson, Per Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, NP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,