SMM Sweden AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Landskrona och SMM Sweden AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och SMM Sweden AB är ett av dem. Statusen för SMM Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

SMM Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 1985-05-10. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där företaget finns i jobbar för att företag som SMM Sweden AB ska trivas.

SMM Sweden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Landskrona så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva entreprenad- och konsultverksamhet inom underhållsområdet hos tillverkande industriföretag samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SMM Sweden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är SMM Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med SMM Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-72350.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med SMM Sweden AB är Fröberg, Leif Erik som är född 1949 och har titeln VD, Fröberg, Leif Erik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Fröberg, Elvy Viviann som är född 1950 och har titeln Suppleant, Pankko, Jan Kalevi Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

SMM Sweden AB har 556260-4032 som sitt organisationsnummer.