Flankdalens Fastighetsförvaltning Aktiebolag

Skåne län

Information

556266-5165 är organisationsnummer för bolaget Flankdalens Fastighetsförvaltning Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Flankdalens Fastighetsförvaltning Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Landskrona som är den kommunen som Flankdalens Fastighetsförvaltning Aktiebolag finns i.

Flankdalens Fastighetsförvaltning Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-10-29 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Flankdalens Fastighetsförvaltning Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Flankdalens Fastighetsförvaltning Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Landskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Flankdalens Fastighetsförvaltning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Rosvall, Eva Mary-Ann Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Flankdalens Fastighetsförvaltning Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0418-14500 eller genom brev på följande adress:
Gasverksg. 35, 261 35, Landskrona

Bolaget ska äga och förvalta fastigheter, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Flankdalens Fastighetsförvaltning Aktiebolag och det är Rosvall, Eva Mary-Ann som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rosvall, Björn som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosvall, Lars som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Rosengren & Partners Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,