Doctor of Chiropractic Claes Håkansson Aktiebolag

Skåne län

Information

Doctor of Chiropractic Claes Håkansson Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som Doctor of Chiropractic Claes Håkansson Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Doctor of Chiropractic Claes Håkansson Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Doctor of Chiropractic Claes Håkansson Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1985-11-08.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till St. Norreg. 23, 261 32, Landskrona. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Doctor of Chiropractic Claes Håkansson Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-24205.

Landskrona arbetar för att verksamheter som Doctor of Chiropractic Claes Håkansson Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Doctor of Chiropractic Claes Håkansson Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall driva chiropraktik samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Doctor of Chiropractic Claes Håkansson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Doctor of Chiropractic Claes Håkansson Aktiebolag och det är följande personer, Håkansson, Claes Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Ann-Louise Wibece som är född 1955 och har titeln Suppleant, Laurell, Nils Pontus Jörgen som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Doctor of Chiropractic Claes Håkansson Aktiebolag är 556267-0082.