PU.EL I KVÄRLÖV Aktiebolag

Skåne län

Information

PU.EL I KVÄRLÖV Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där PU.EL I KVÄRLÖV Aktiebolag finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. PU.EL I KVÄRLÖV Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket PU.EL I KVÄRLÖV Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. PU.EL I KVÄRLÖV Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till PU.EL I KVÄRLÖV Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Saxtorpsv. 181, 261 94, Annelöv men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0418-430710.

Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är PU.EL I KVÄRLÖV Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

PU.EL I KVÄRLÖV Aktiebolag har idag 556268-1030 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för PU.EL I KVÄRLÖV Aktiebolag

Bolaget skall bedriva verksamhet inom elområdet såsom el- installationer, försäljning, uthyrning, tillverkning, konsult- verksamhet samt uthyrning av fordon och annan därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I PU.EL I KVÄRLÖV Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Järpell, Ulf Dennis Harry som är född 1960 och har titeln VD, Järpell, Ulf Dennis Harry som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Järpell, Maj Ingrid Cecilia som är född 1961 och har titeln Suppleant, Pankko, Jan Kalevi Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .