Rodins Specialsnickerier Aktiebolag

Skåne län

Information

Rodins Specialsnickerier Aktiebolag är ett av många företag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som Rodins Specialsnickerier Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rodins Specialsnickerier Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Rodins Specialsnickerier Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1986-03-10. Men sedan 1986-01-01 så har Rodins Specialsnickerier Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nissebov. 9, 261 75, Asmundtorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rodins Specialsnickerier Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-432278.

Landskrona arbetar för att företag som Rodins Specialsnickerier Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rodins Specialsnickerier Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva snickeriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rodins Specialsnickerier Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rodins Specialsnickerier Aktiebolag och det är följande personer, Rodin, Roy Dennis som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Flood, Paul Rune Kenneth som är född 1943 och har titeln Suppleant, Eklund, Lars Christer som är född 1953 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rodins Specialsnickerier Aktiebolag är 556274-0851.