Elbyggarna i Tostarp AB

Skåne län

Information

Elbyggarna i Tostarp AB är ett av många företag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som Elbyggarna i Tostarp AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Elbyggarna i Tostarp AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Elbyggarna i Tostarp AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1986-05-27. Men sedan 1996-01-01 så har Elbyggarna i Tostarp AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Tostarp 5890, 260 21, Billeberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Elbyggarna i Tostarp AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-15511.

Landskrona arbetar för att företag som Elbyggarna i Tostarp AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Elbyggarna i Tostarp AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolagets ska bedriva el- och teleinstallationer, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Elbyggarna i Tostarp AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Elbyggarna i Tostarp AB och det är följande personer, Söderstjerna, Rolf Jörgen som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderstjerna, Rolf Bertil som är född 1940 och har titeln Suppleant, Björnstedt, Lars Anders som är född 1975 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Elbyggarna i Tostarp AB är 556277-6798.