C Perspektiv AB

Skåne län

Information

C Perspektiv AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där C Perspektiv AB finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. C Perspektiv AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. C Perspektiv AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till C Perspektiv AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Önskev. 3, 261 61, Landskrona men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-260728.

Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är C Perspektiv AB Privat, ej börsnoterat.

C Perspektiv AB har idag 556278-8116 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för C Perspektiv AB

Föremål för bolagets verksamhet är qtt drivq konsultativ verksamhet inom senografi, reklam, mässdesign- och teknik, utställningar och presentation på internet. Vidare skall bolaget äga och förvalta fast och lös egnedom samt driva annan med ovanstående förenlig verksamhet.

I C Perspektiv AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Månsson, Leif Roland som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Folke Ragnar som är född 1930 och har titeln Suppleant, Leijonhufvud, Sten Johan Tagesson som är född 1944 och har titeln Revisor, Sten Leijonhufvud Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .