BilPartner i Landskrona Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns BilPartner i Landskrona Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Landskrona här finns det många olika Aktiebolag. BilPartner i Landskrona Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Landskrona jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

BilPartner i Landskrona Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556287-0872.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-6711100 alternativt besöka eller skicka post till BilPartner i Landskrona Aktiebolag på följande adress Varvsv. 103, 261 35, Landskrona.

BilPartner i Landskrona Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-01-27.

I BilPartner i Landskrona Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Lindqvist, Kenneth Anders Roger som är född 1967 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, att bedriva finansverksamhet utan att bedriva bank,- kreditbolags-, finansbolags- eller försäkringsrörelse, äga och förvalta fast egendom samt annan därmed förenlig verksamhet,