Magnidotter Aktiebolag

Skåne län

Information

Magnidotter Aktiebolag är ett av många företag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som Magnidotter Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Magnidotter Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Magnidotter Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1987-05-11. Men sedan 1988-01-01 så har Magnidotter Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Övre g. 94, 261 61, Landskrona. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Magnidotter Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-28980.

Landskrona arbetar för att företag som Magnidotter Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Magnidotter Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med textilier, reklam- och presen- tartiklar samt därmed förenlig verksamhet och bedriva postorder- verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Magnidotter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Magnidotter Aktiebolag och det är följande personer, Jonsson, Carlh Jonas Magni som är född 1972 och har titeln Extern VD, Jonsson, Claes Göran Sune som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Kerstin Charlotte Liv M som är född 1950 och har titeln Suppleant, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Rosengren & Partners Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Magnidotter Aktiebolag är 556298-1760.