Erikstorps Kungsgård Restaurang AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva restaurang- och cateringsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Erikstorps Kungsgård Restaurang AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Landskrona så är Erikstorps Kungsgård Restaurang AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Landskrona arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Landskrona och i Skåne län. Redan 1987-09-22 så skapades Erikstorps Kungsgård Restaurang AB och företaget är har F-skattsedel Erikstorps Kungsgård Restaurang AB har haft det sedan 1994-01-01.

Erikstorps Kungsgård Restaurang AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556305-6976 är organisationsnummret för företaget som finns i Landskrona.

Just nu är Erikstorps Kungsgård Restaurang AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Erikstorps Kungsgård Restaurang AB så går det att nå dem via telefon på 0418-26075 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Tåge Persson, Harry Lennart Christer -Tåge, Susanne Kristina Monika

Följande personer är på något sätt aktiva inom Erikstorps Kungsgård Restaurang AB är Tåge, Susanne Kristina Monika som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tåge Persson, Harry Lennart Christer som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Tåge, Liza Therese som är född 1980 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .