Teknik-Center i Landskrona Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning, uthyrning, reparation och service av teknisk utrustning främst avseende fordonsindustri och kontorsbranschen samt därmed förenlig verksamhet och bilelektrisk reparationsverkstad samt däremd förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Teknik-Center i Landskrona Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Landskrona så är Teknik-Center i Landskrona Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Landskrona arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Landskrona och i Skåne län. Redan 1987-12-22 så skapades Teknik-Center i Landskrona Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Teknik-Center i Landskrona Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Teknik-Center i Landskrona Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556314-6801 är organisationsnummret för bolaget som finns i Landskrona.

Just nu är Teknik-Center i Landskrona Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Teknik-Center i Landskrona Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0418-29585 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Teknik-Center i Landskrona Aktiebolag är Olsson, Sune Bernhard som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Karin Ingegärd som är född 1955 och har titeln Suppleant, Rosengren, Bengt Åke som är född 1936 och har titeln Revisor, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Jan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .