Lund & Rossling Aktiebolag

Skåne län

Information

556319-5204 är organisationsnummer för företaget Lund & Rossling Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lund & Rossling Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Landskrona som är den kommunen som Lund & Rossling Aktiebolag finns i.

Lund & Rossling Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-03-08 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lund & Rossling Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Lund & Rossling Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Landskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lund & Rossling Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Lund & Rossling Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0418-25586 eller genom brev på följande adress:
Matrosg. 2, 261 61, Landskrona

Bolaget skall, direkt eller indirekt genom dotterbolag, bedriva konsultverksamhet inom ekonomiadministration, reklamproduktion och marknadsrådgivning, handel med värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lund & Rossling Aktiebolag och det är Rossling, Ulf Göran Wilhelm som är född 1941 och har titeln VD, Rossling, Ulf Göran Wilhelm som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Rossling Lund, Beatrice Hanna E som är född 1944 och har titeln Suppleant, Pankko, Jan Kalevi Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, Larsson, Karin Inger Annika som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor