Människa och Maskin Sverige AB

Skåne län

Information

Människa och Maskin Sverige AB är ett företag som finns i Landskrona. I Människa och Maskin Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Gertie Anita som är född 1939 och har titeln VD, Andersson, Knut Oskar som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Gertie Anita som är född 1939 och har titeln Suppleant, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Människa och Maskin Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Människa och Maskin Sverige AB på telefon 0418-29850.

Föremålet för bolagets verksamhet är tillverkning, utveckling, import och export av verkstadsprodukter samt konsultationer inom verkstadsindustrin, uthyrning av maskiner och inventarier såsom svarvar och fräsar för verkstadsindustrin, handel och förvaltning av värdepapper och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Människa och Maskin Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

Människa och Maskin Sverige AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Människa och Maskin Sverige AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Människa och Maskin Sverige AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Människa och Maskin Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Människa och Maskin Sverige AB har 556320-4840 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.