Göran Bengtsson Media Aktiebolag

Skåne län

Information

I Landskrona finns det ett Aktiebolag som heter Göran Bengtsson Media Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Göran Bengtsson Media Aktiebolag i Skåne län. Landskrona är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Göran Bengtsson Media Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1988-08-09 så har Göran Bengtsson Media Aktiebolag varit registrerat och sedan 2006-02-23 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Göran Bengtsson Media Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Göran Bengtsson Media Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till S:t Olovsg. 102, 261 51, Landskrona. Vi ni istället prata med Göran Bengtsson Media Aktiebolag så kan ni göra det på 0418-12689.

Bolaget skall bedriva import, export, försäljning av bildmaterial och fotografiska artiklar. Medicinsk forskning, undervisning, praktik samt konsultverksamhet. Handel med fastigheter och värdepapper.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Bengtsson, Göran Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Eva Gretchen som är född 1946 och har titeln Suppleant, Nyström, Lars Ludvigh Stensson som är född 1949 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Göran Bengtsson Media Aktiebolag har 556328-0774 som sitt organisationsnummer.