Hansson & Zander Reklamproduktion AB

Skåne län

Information

Hansson & Zander Reklamproduktion AB är ett bolag som finns i Landskrona. I Hansson & Zander Reklamproduktion AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hansson, Lars Göran Torbjörn som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Zander, Lars Ingemar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Zander, Berit Marianne som är född 1948 och har titeln Suppleant, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hansson & Zander Reklamproduktion AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hansson & Zander Reklamproduktion AB på telefon 0418-28040.

Bolaget skall bedriva reklamproduktion, handel och förvaltning av värdepapper och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hansson & Zander Reklamproduktion AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hansson & Zander Reklamproduktion AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Hansson & Zander Reklamproduktion AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hansson & Zander Reklamproduktion AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hansson & Zander Reklamproduktion AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Hansson & Zander Reklamproduktion AB har 556332-2550 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.