TOPNORDIC AB

Skåne län

Information

TOPNORDIC AB är ett av många företag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som TOPNORDIC AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TOPNORDIC AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1988-09-22.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TOPNORDIC AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-455200.

Landskrona arbetar för att företag som TOPNORDIC AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TOPNORDIC AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall driva handel med kontorsutrustning, kontorsartiklar och datatillbehör i form av hårdvaror och programvaror såväl till återförsäljare som till slutkunder, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för TOPNORDIC AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TOPNORDIC AB och det är följande personer, Pettersson, Lars Lennart Andreas som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Björn-Erik som är född 1963 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Rasmusson, Lars Johan som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för TOPNORDIC AB är 556334-6021.