Stadshotellet i Landskrona Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Stadshotellet i Landskrona Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Landskrona här finns det många olika Aktiebolag. Stadshotellet i Landskrona Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Landskrona jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Stadshotellet i Landskrona Aktiebolag är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556339-1357.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0418-29000 alternativt besöka eller skicka post till Stadshotellet i Landskrona Aktiebolag på följande adress Selma Lagerlöfs v. 4, 261 31, Landskrona.

Stadshotellet i Landskrona Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Stadshotellet i Landskrona Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Borglund, Marie Birgitta som är född 1961 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.