BAS-Metal i Landskrona Aktiebolag

Skåne län

Information

BAS-Metal i Landskrona Aktiebolag är ett bolag som finns i Landskrona. I BAS-Metal i Landskrona Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Aronsohn, Staffan Charles Rickard som är född 1967 och har titeln VD, Aronsohn, Staffan Charles Rickard som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Aronsohn, Bernt Leif som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, John Olov Gustav som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilhelmsson, Stig Ola som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln RevisorPankko, Jan Kalevi Peter som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med BAS-Metal i Landskrona Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå BAS-Metal i Landskrona Aktiebolag på telefon 0418-22226.

Bolaget skall bedriva handel med skrot, avfallsråvaror och metaller, nya och begagnade maskiner med tillhörande detaljer företrädesvis avsedda för verkstadsindustrin samt därmed sammanhängande agenturrörelse, entreprenörs- och rivningsverksamhet, måleriverksamhet ävensom därmed förenlig verksamhet.

Idag är BAS-Metal i Landskrona Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

BAS-Metal i Landskrona Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

BAS-Metal i Landskrona Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och BAS-Metal i Landskrona Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BAS-Metal i Landskrona Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Wilhelmsson, Stig Ola i förening med en av -Aronsohn, Bernt Leif -Aronsohn, Staffan Charles Rickard Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

BAS-Metal i Landskrona Aktiebolag har 556342-6617 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.