TSAR Ekonomisystem AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns TSAR Ekonomisystem AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Landskrona här finns det många olika Aktiebolag. TSAR Ekonomisystem AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Landskrona jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

TSAR Ekonomisystem AB är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556343-2979.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0418-70114 alternativt besöka eller skicka post till TSAR Ekonomisystem AB på följande adress Växthusv. 3, 261 91, Landskrona.

TSAR Ekonomisystem AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I TSAR Ekonomisystem AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Hydbom, Lars Göran som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom administration och data samt utveckla och sälja dataprogram och den utrustning dataprogrammen kräver jämte därmed förenlig verksamhet.