Befesa ScanDust Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Landskrona och Befesa ScanDust Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Befesa ScanDust Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Befesa ScanDust Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Befesa ScanDust Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-01-18. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där bolaget finns i jobbar för att bolag som Befesa ScanDust Aktiebolag ska trivas.

Befesa ScanDust Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Landskrona så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall återvinna metaller ur avfall samt att idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Befesa ScanDust Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Befesa ScanDust Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Befesa ScanDust Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-437800.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Befesa ScanDust Aktiebolag är Helgeson, Ulf Åke som är född 1950 och har titeln VD, Helgeson, Ulf Åke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Zarraonandia Ayo, Asier som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Deprit Garcia, Marta som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Etienne, Michel Marcel Jean Louis som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Fuchs, Birke Cordula som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESKronqvist, Kent-Erik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Olsson, Lars-Olof som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Fellerstam, Aldo Thomas som är född 1962 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantSavander, Jonas Christian David som är född 1986 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorJonséus Carlsvi, Eva Maria som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Befesa ScanDust Aktiebolag har 556348-1943 som sitt organisationsnummer.