Citadellresor Aktiebolag

Skåne län

Information

Citadellresor Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Citadellresor Aktiebolag finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Citadellresor Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Citadellresor Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Citadellresor Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Citadellresor Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Förstadsg. 31, 211 43, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-170170.

Landskrona arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Citadellresor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Citadellresor Aktiebolag har idag 556354-5010 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Citadellresor Aktiebolag

Bolaget skall bedriva reseförmedlingsverksamhet och därmed förenlig verksamhet, handel med värdepapper samt förvaltning av fast egendom.

I Citadellresor Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Herslow, Truls Gustav Christian som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Melin, Per Jonas Patrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Per-Magnus Håkan som är född 1967 och har titeln Suppleant, Kullberg, Erik Torsten som är född 1951 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .