Plaza Bostäder AB

Skåne län

Information

Plaza Bostäder AB är ett av många bolag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som Plaza Bostäder AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Plaza Bostäder AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Plaza Bostäder AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-03-23. Men sedan 1991-01-01 så har Plaza Bostäder AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Brageg. 9 A, 261 62, Glumslöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Plaza Bostäder AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-211169.

Landskrona arbetar för att bolag som Plaza Bostäder AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Plaza Bostäder AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper och fastighetsförvaltning och mäklerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Plaza Bostäder AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Leif Arne -Eriksson, Linda Mari Lise-Lott.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Plaza Bostäder AB och det är följande personer, Eriksson, Leif Arne som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Linda Mari Lise-Lott som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Leo, Lars-Ola Fredrik som är född 1979 och har titeln Suppleant, Nyström, Lars Ludvigh Stensson som är född 1949 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Plaza Bostäder AB är 556355-9813.