Aktiebolaget Automationsbörsen M & R

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Aktiebolaget Automationsbörsen M & R. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Landskrona här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Automationsbörsen M & R tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Landskrona jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget Automationsbörsen M & R är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556360-8644.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0418-18546 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Automationsbörsen M & R på följande adress Fredagsg. 3, 261 61, Landskrona.

Aktiebolaget Automationsbörsen M & R är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Automationsbörsen M & R så sitter följande personer i styrelsen: , Andersson, Rune Magnus Stefan som är född 1966 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva köp och försäljning av begagnad utrustning för prosessinstrumentering och tidsredovisningssystem, konsult- verksamhet inom styr- och reglertekniska området för process- industrin samt därmed förenlig verksamhet.