Ove Erikssons Snickeri Aktiebolag

Skåne län

Information

Ove Erikssons Snickeri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som Ove Erikssons Snickeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ove Erikssons Snickeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Ove Erikssons Snickeri Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-07-21. Men sedan 1991-01-01 så har Ove Erikssons Snickeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Vångv. 3, 261 52, Landskrona. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ove Erikssons Snickeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-22672.

Landskrona arbetar för att företag som Ove Erikssons Snickeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ove Erikssons Snickeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tillverkning av snickerier samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ove Erikssons Snickeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ove Erikssons Snickeri Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Ove Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Elsie Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Meijer, Per Axel som är född 1949 och har titeln Revisor, Skånerevisorn Per Meijer Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ove Erikssons Snickeri Aktiebolag är 556365-3012.