Sätteri KAN i Landskrona Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Landskrona och Sätteri KAN i Landskrona Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Sätteri KAN i Landskrona Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sätteri KAN i Landskrona Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sätteri KAN i Landskrona Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-10-13. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där företaget finns i jobbar för att företag som Sätteri KAN i Landskrona Aktiebolag ska trivas.

Sätteri KAN i Landskrona Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Landskrona så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva framställning av grafiska publikationer och material dessutom skall bolaget bedriva handel med värdepapper, samt även bedriva konsultverksamhet inom management och ekonomi och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sätteri KAN i Landskrona Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Sätteri KAN i Landskrona Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Sätteri KAN i Landskrona Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-26910.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sätteri KAN i Landskrona Aktiebolag är Andersson, Kirsten som är född 1951 och har titeln VD, Andersson, Kirsten som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Börje Lennart som är född 1950 och har titeln Suppleant, Rang, Kristina Ingeborg som är född 1951 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Sätteri KAN i Landskrona Aktiebolag har 556366-8648 som sitt organisationsnummer.