Aktiebolaget Mani Svets

Skåne län

Information

Aktiebolaget Mani Svets hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Aktiebolaget Mani Svets finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Mani Svets tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Aktiebolaget Mani Svets har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Mani Svets så kan ni göra det genom att skicka er post till Kontorsg. 25, 261 35, Landskrona men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0418-29515.

Landskrona arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Aktiebolaget Mani Svets Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Mani Svets har idag 556370-6521 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Mani Svets

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad samt därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Mani Svets så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Lars Arne som är född 1943 och har titeln VD, Nilsson, Lars Arne som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Hurtig Martinsson, Astrid Elisabet som är född 1940 och har titeln Suppleant, Hurtig Nilsson, Syster Irene Harriet som är född 1949 och har titeln Suppleant, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor.